Promo-Gradnja

Kragujevac, Nikole Pašića 3

PIB 107112748

Matični Broj 20744049

tel: +381 65 603 2000

O NAMA | O KOMPLEKSU | O LOKACIJI | EKSTERIJER | ENTERIJER | VIDEO | JAGODINA | KONTAKT

Projekat Promo Centrum

Realizacijom novog projekta, projekta buducnosti, ulepšaćemo samo srce Šumadije i otvoriti nove mogućnosti stanovanja. Naš stručni tim nastavlja ostvarivanje svoje misije i u Kragujevcu, privrednom i akademskom sedištu Centralne Srbije. Strogi centar grada uskoro će postati prepoznatljiv po luksuznom višeporodičnom stambeno-poslovnom kompleksu „PROMO CENTRUM“.

Ekskluzivnu lokaciju koja se nalazi u samom epi centru poslovnih i društvenih dešavanja grada Kragujevca krasiće stambeno-poslovni objekti napravljeni i opremljeni najsavremenijim i najkvalitetnijim tehnikama i materijalima u građevinarstvu. Ono što ovaj kompleks čini posebnim, osim savršene lokacije jeste inovativnost u načinu gradnje, funkcionalnost, savremena tehnička rešenja i nesvakidašnji sistem uređenja površina u samom naselju.

Pozicioniran u ekstra zoni grada, na potezu ulica Miloja Pavlovića, Nikole Pašića, Ljube Tadića i Svetozara Markovića, „PROMO CENTRUM“ Vam nudi pristup sa čak četiri različite strane i odličnu povezanost sa saobraćajnicama oko celog kompleksa. Zavučen iza zgrade Instituta za javno zdravlje i pešačke zone, ovaj stambeni kompleks nudi Vam mirno i bezbrižno okruženje za život i rad. Poseban akcenat stavljamo na ravnoteu između prirodnog okruženja i savremenog prostora. Kompleks će krasiti zelene površine, park i igralište za decu sa prilagođenim osvetljenjem. Obezbedićemo za Vas prostor za prijatan odmor i nesmetanu dečiju igru.

Moderan dizajn kompleksa „PROMO-CENTRUM“ koji ima pristup iz čak četiri ulice, sa nesvakidašnjim izgledom fasade i najboljom klasom stolarije nudi stanove luks kategorije. Objekti ukupne površine preko 6 000 metara kvadratnih opremljeni su kvalitetnom tehnologijom video nadzora, putničkim i auto liftovima, kao i najboljom klasom sigurnosnih vrata. Stanovi lux klase različitih kvadratura mogu biti kompletno opremljeni po željama kupaca. Hrastovi parketi, tarketi A klase, klima uredjaji, centralno grejanje, najsavremenija instalacija za telefon, internet i TV, bogata keramika su samo deo opremljenosti enterijera. Ono što ovaj kompleks izdvaja jeste i jedinstvena podzemna garažu od oko 3 500 metara kvadratnih.

Pronadjite svoj dom na ekskluzivnoj lokaciji u strogom centru Kragujevca u ulici Miloja Pavlovica i Nikole Pašić.