Promo-Gradnja

Kragujevac, Nikole Pašića 3

PIB 107112748

Matični Broj 20744049

tel: +381 65 603 2000

O NAMA | O KOMPLEKSU | O LOKACIJI | EKSTERIJER | ENTERIJER | VIDEO | JAGODINA | KONTAKT

O lokaciji

Zasto Kragujevac? Nije slučajno ...

Grad Šumadije i Srbije, a mnogi kažu srce naše zemlje, Kragujevac. Prepoznali smo pravi trenutak i povoljnu investicionu klimu koja nas je i dovela u jedan od lepših gradova u zemlji. Administrativni, zdravstveni, kulturni, obrazovni, ekonomski i drustveni grad, grad đaka, je prava prilika za niz koraka ka ulepšavanju samog centra Kragujevca. Ključno je da su ovakva nastojanja od strane investitora naišla na podršku od strane lokalne samouprave. Zahvaljujući prepoznavanju značaja te investicije, brojne porodice imaće prilike da priušte sebi mali kutak u samom centru grada.

schwab-gutscheiin.com online shop

Promo-gradnja je kompanija koja je ubeležena na mapi ozbiljnih investicionih ulagača i kao takva, logičan sled događaja i pozitivnih koraka, doveli su je u povoljno poslovno okruženje, u Kragujevac. Mogućnosti tog grada sabrane su u privredne i moderne vrednosti koje su nikle iz dugogodišnjeg napora insistiranja na takvim temama. U samom planiranju prostora, investitor je uzeo u obzir te mogućnosti grada i postavio sebi za cilj, izgradnju samog centra, vodeći računa i o samom estetskom izgledu grada. Povučen lepotama grada, investitor sebi postavlja za radni zadatak obavezno ozelenjavanje i održavanje te zelene površine koja bi se u određenoj meri nalazila u kompleksu novoizgrađenih objekata. Sve idejne projekte trebalo je usaglasiti sa skladnošću i harmonijom grada, kako bi i sam kompleks postao pristupačan. Bio je to težak zadatak koji može da ispuni samo kompanija koja se pre sega bavi zadovoljavanjem stambenih potreba građana.

Kragujevac je centar inostranih investicionih projekata što je i pokrenulo točak ulaganja Promo gradnje. Brojnim manifestacijama koje su od velikog značaja za srpsku kulturu, domaćin je Kragujevac. Doprinoseći ulepšavanju samog centra grada, tim investitora ima za cilj da posetioci prepoznaju kvalitet gradnje i moći će i u svojim zemljama da prepričavaju i primenjuju iste ideje. Time bi se ponosila i investitorska kuća i grad Kragujevac.

Kragujevac je davno ušao u razvojni ciklus koji je zahtevao prestruktuiranje organizacije. Jako je bitna funkcionalnost, a zatim i prilagodjavanje svetskim trendovima. Sam fizički deo grada morao je i mora biti promenjen, jer novine su ipak ono sto uvek čini grad drugačijim i lepšim. Znamo da je grad večiti nosilac progresa u društvu i treba biti prihvaćen od njegovih činilaca, građana. Centar je uvek bio na udaru turista i stranih investitora. Sada, kompanija Promo-gradnja zadužena je upravo za njegovo uredjenje.

Novina koja je unesena Planom detaljne regulacije samog centra grada je i ulica Ljube Tadića. Pored već postojećih ulica Svetozara Markovića, Nikole Pašića, Miloja Pavlovića koje vas mogu dovesti do novog stambenog kompleksa, tu je i ulica Ljube Tadića.

Brojne institucije poput Suda i Instituta za javno zdravlje, kao i tržni centri, u najužem su krugu novog kompleksa. Sam prilaz stambenom prostoru, korišćenje moderne tehnologije, auto lifta govori o ozbiljnosti investitora i o njegovom očuvanju sredine.

lokacija zgrade Kragujevac